Pannon Élmény

Felhasználási feltételek

A www.pannonelmeny.hu a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége weboldala. Tulajdonosa a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége.
A weboldalt a Webmark Europe Kft. fejleszti/ technikalilag üzemelteti és a Regionális Humán Innováció Nonprofit Kft. működteti.

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége weboldalain található összes szöveg, kép, grafika, hangfájl, videó fájl és elrendezésük mind a szerzői jogvédelem, és más szellemi tulajdon védelme alá tartoznak. A honlap szöveges, audio, illetve vizuális tartalma bárki által szabadon felhasználható, idézhető és többszörözhető – feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti, kereskedelmi célból történik, és a forrás feltüntetésre kerül.

A honlapon elhelyezett közlések a nyilvánosság tájékoztatását szolgálják, és semmilyen módon nem kötik a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetségét. A honlapon elhelyezett egyetlen közlés sem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának.

Mindent megteszünk azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalunk bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa. A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetséget semmiféle felelősség nem terheli.

A honlapunk linkjei elhelyezhetők más online szolgáltatásokban, de fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljünk, és annak megszüntetését kezdeményezzük.