Pannon Élmény

Pinka-völgyi Halas nap kilencedik alkalommal

Fenséges halételekkel, szórakoztató gyerek műsorokkal, táncos-zenés programokkal készülünk az idei évben, a IX. Pinka-Völgyi Halas Napon. Rendezvényünk a már jól megszokott gyönyörű környezetben, a Pinka-völgyében Vaskeresztesen, azon belül is az Alpesi Fogadó és Horgászturisztikai Központ területén kerül megrendezésre 2023. július 8-án szombaton.

A szervező Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége fontosnak tartja, hogy ez a nap a horgászat, a halételek iránt érdeklődő közönségé, a családoké lehessen. Ebben az évben is megrendezésre kerül a barátságos horgászverseny három kategóriában, majd a családok, baráti társaságok részvételével jobbnál jobb ételek készülnek a halászléfőző és halétel készítő versenyen.

A főzőcsapatok háza táján minden évben remek a hangulat, akik a zsűrizés után szívesen meg is vendégelik a kilátogatókat az elkészített gasztro csodákkal.

Kora délután indulnak a színpadi programok az Alpesi Fogadó rendezvényterében. Először a Vaskeresztesi hagyományőrzők nyitják a rendezvényt, majd ezt követően a Szombathelyi Kötélugró Klub látványos műsorát nézhetik meg. A köszöntések, ünnepélyes eredményhirdetés után a legkisebbek gyülekezhetnek a színpad előtt, hiszen fellép nálunk BRANDNYÚL. A gyerekeket egész délután várja a lufi kánaán, egy hatalmas csúszdás légvár, különféle szórakoztató halas gyermekjátékok, arcfestés és egy mókás bohócműsor is.

A horgászat szerelmesei a Tacklebait horgászati bemutatón leshetnek el újabb technikákat és ismerkedhetnek meg a cég kiváló termékeivel. A rendezvényen a Mittl pincészet jóvoltából borkóstoló is lesz. 
A halas nap programajai díjmentesen látogathataóak,  a központilag készített halételek kóstolására 1000 forint támogatói hozzájárulás megfizetésével lesz lehetőség: az érdeklődők halászlevet, sült halat, füstölt harcsát és halbászt kóstolhatnak az egyéb halétel különlegességek mellett.

Az esti tombolasorsoláson több százezer forint értékben sorsolunk ki nyereményeket. Csakúgy mint tavaly, a napot idén is a környékbeli Žgano együttes fergeteges koncertje zárja.

A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége minden érdeklődőt szeretettel vár ingyenes programjain.
Részletes információ és nevezés a www.vasivizeken.hu oldalon és 06-94-506-835-ös telefonszámon!  

Horgásszunk, főzzünk, szórakozzunk együtt 2023. július 08-án Vaskeresztesen!

Horgászverseny kiírása és az online nevezés elérhető itt:

Hobbi kategória >>> 

Versenyző kategória >>>

Ifjúsági kategória>>>

Halászléfőző -és halételkészítő verseny kiírása és az online nevezés elérhető itt >>>

Letölthető dokumentumok

Halas Nap plakát 2023 

Horgászverseny kiírás – IX. Halas Nap 2023

Haletélkeszitő verseny kiírás 2023

További
hírek

Programok

Vas Népe Online

Vas megye online portálja, friss információkkal, fotósorozatokkal, videókkal. Sok sport, autók, receptek és hír minden mennyiségben.

vasivizeken.hu

Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége horgászati portálja, hírek, halasítások, horgászversenyek, rendezvények, halfogások.

Szombathely -és térségének híreit, eseményeit mutatja be színes programajánlókkal, riportokkal, tudósításokkal.

Élmények

orseginemzetipark.hu

Bemutatóhelyek, tanösvények, szállásajánlatok.​

termeszetjaro.hu

Túraötletek, terepfutás, kirándulóhelyek, Kéktúra, kerékpáros túrák.

visitvas.hu

Fedezd fel a térség és Vas megyei ízeit, tervezd meg az utazásod!​

vasmegye.hu​

Tudnivalók, információk Vas megyéről. Fejlesztések, hírek, turizmus.